PERUT NAMPAK KEBAWAH

Hai mommies, saya nak tanya. Adakah normal kalau perut kita nampak turun ke bawah di awal kehamilan? Ramai orang tegur, perut nampak kebawah walaupun baru 4 bulan. Mohon pendapat, saya jadi risau... (Pengalaman anak no.1 dulu, perut memang jenis turun kebawah masa masuk 6 bulan... Ramai yang tegur, tapi mengandung no.2 ni, macam awal pulak dia ke bawah) #ingintahu

1 Balas

Hai sis. Mungkin faktor bentuk badan ke. Saya takda pula sesiapa tegur masa hamil. As long sihat Alhamdulillah sis. Moga dipermudah urusan kehamilan ya. Kalau risau khuatir boleh tanya dengan nurse ye ✌🏻

2y ago

Sama² . Alhamdulillah good job mommy tanya doc lebih tahu penyebab nya kan. Take care 💕