Darah nifas hari ke 51

Hai mommies saya nak tanya ada ke yang pernah nifas sampai hari ke 50++ harini saya dah hari ke 51 dan darah saya tiba tiba banyak dari sebelum ni . Tak berapa banyak maksud banyak tu macam hari ke 4/5period . Minggu lepas darah saya dah takda tapi keluar discharge kuning . Lepastu clear pastu ada balik coklat coklat gitu 2/3hari lepas darah pula . Ada tak yang macam ni ? Ni perlu ke saya risau ? Sebab anak first hari 30++ dah habis clear kalini je lama . #ingintahu #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

Sama la saya hari ke-52 harini pun kluar mcm tu darah merah. Sblum tu dah kering xde dah 1-2 minggu. Ni tiba2 ade lagi

6mo ago

risau juga, nak jumpa doktor lama lagi huhuh