Transfer KKIA

Hai mommies. Saya dah 30weeks pregnant. Nak tanya boleh tak nak transfer KKIA? Tak tau camana nak bagitau nurse nk transfer KKIA. Takut kena marah sebab lately emosi tak stabil. #bantusharing #bantusharing #pleasehelp #advicepls

2 Balas

Hi sis, trf tu sbb pindah area rumah ke mcm mana? Sbb based on tempat tinggal kan… if mmg pindah ke area lain xda masalah pun. Just inform je.

atas alasan apa tu?nurse xok ke?.kalau nk pindah kk boleh je inform tp kena ada alasan kukuh la mcm pindah ke..ikut suami outstation ke