Darah haid ke?

Hai mommies, saya czer & saya dah lost track bila darah nifas berhenti. Last keluar lendir kuning je. Tapi tak cukup 15 hari, sy hari ke-50 keluar darah merah haid#firstmom #bantusharing #ingintahu

1 Balas

nifas max 60hari. kalau ada gap in between mestilah tak lebih 15hari suci. kalau lebih, dikira haid. lebih 60hari, dikira istihadah. wajib mandi. haid pulak max 15hari. kalau ada gap in between, mestilah tak lebih 15hari suci. lebih 15 hari, wajib mandi.