Period tak teratur

Hai Mommies, saya bersalin pada september tahun lepas dan mengalami period teratur sehingga bulan desember.. Lepas makan pil noriday, masih lagi period bulan disember, tapi bulan january dan february belum period lagi.. Saya fully direct feed anak, ada yang kata normal sebab susukan anak.. Ada yang kata tak normal sbb dah period lepas bersalin sampai desember tu.. #firstmom #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #Buntu

3 Balas

Saya bersalin september secara czer , saya pun sama macam tu , sempat period smpai desember juga tapi skrg dh tak dtg dtg . Tpi blom check upt . Makan pill noriday tak pernah lambat and skip

September 2023 ke sis bersalin? awalnya period 😁 sy pun fully bf anak, smpai skrg anak 5bulan belum period lgi n xde amik ape² perancang, rancang sndri je

3mo ago

Sbb daa start period tu laa amek perancang, sbb risauu

sis. sy stop makn pil noriday tu leps tu rncang sendri je bru ok period tiap buln 😌

3mo ago

sorry sis sy nk share. kalau bersama time xsubur tu sy xpercaya mne kut2 ter dapat adik pulak ank sy ni 😅 sy pnya tips bersama tp buang luar . inshaAllah boleh jarakkn pregnt next 😂