Cecair putih/kekuningan

Hai mommies. Saya baru first time pregnant 7 minggu. Nak tanya kalau ada keputihan yang sedikit kuning (very light yellow) normal ke ya? Tak banyak cuma ada sikit-sikit. Bahaya ke? #firstmom #pleasehelp

7 Balas

Mungkin normal.. sye tadi baru pergi klinik check sbb keputihan ada brown and kuning sikit, doktar scan rahim n baby skali .. alhamdulillah takde apa … spotting saja.. mungkin sbb penempelan… then dia kasi ubat kuatkan rahim.. kalau sis risau boleh g klinik la.. janji jgn kuar darah tu bahaya kena pergi terus kalau keputihan sis berlarutan better g jumpa doktar boleh check dan tahu masalah kita hehehe

Saya sebelum pregnant ada keputihan, semenjak pregnant ni takde pulak keputihan. Tiba tiba hilang 😅

2y ago

Ye. Sama dengan saya 😅

Saya pun mengalami 😭 rasa tak selesa

Saya pun macam sis juga.

saya pun tgh alami. 6w5d

Saya pun sama 🥲

rasanya normal