Normalkah? Keluar darah selepas bersama. Kantung kosong 7weeks

Hai mommies.. saya baru 7 weeks, saya bersama suami setelah lama tak bersama. , keluar darah merah banyak macam darah period selepas bersama.. Dr scan ada kantung tpi tk nmpk baby, doc suruh scan semula 3 minggu lagi.. Ada tak mommies yg ada pengalaman mcm saya..jgn kecam saya tau mommies,😭😭#SeriusTanya #ingintahu #firstmom

5 Balas

klu kandungan kita mmg dh x menjadi... mse tu bersama ngn suami mmg darah cpt keluar.. kes kandungan kosong pun leh jdi.. lepas tu gugur..

sy pun mcm tu. lepas bersama bleeding 2mggu then gugur. eloknya kandungan 16week bru boleh bersama Husband.

1mo ago

thank you, Mommy atas nasihatnya.. moga mommy dikurniakan zuriat akan datang 🥰😊😘

Sy prnah ,lpstu gugur.. Alhamdulillah skrg ni dh lekat balik slps 1 thn stghah

1mo ago

risau juga.. Alhamdulillah tahniah sis.. moga kandungan sihat sejahtera sehingga dilahirkan🥰🤍😘

cuba gi klinik berlainan dan tvs scan lagi clear

sy penah. lastly gugur

1mo ago

.moga mommy dikurniakan zuriat yg siht sejahtera akan datang 🥹🤲