Reschedule checkup di kk

Hai mommies, saya ada soalan, saya dh 24week, next appointment pada 5/7 di KK untuk minum air gula tapi saya kena urgent outstation pulak tarikh tu, jadi ingat nak reschedule utk awalkan (sebab bulan 7 jadual kerja saya pack sangat) tapi bila call KK tak angkat. Nurse akan call ke kalau saya tak datang haritu? #seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu

1 Balas

ye nurse akn call. awk kena walk in reschedule semula sbb misi bancuh ikut list nama nanti