Spotting week 6

Hai mommies, normal tak kalau spotting week 6 warna coklat untuk hari yang kedua. Hari pertama spotting terus check doktor, baby okay. Cuma ada sikit UTI. #firstmom

2 Balas

Bedrest je sis..jgn bgi bdn tu penat…ade certain org wlaupon spotting,kndungan selamat smpai lahir…ade certain lgi, xdpt diselamatkn..Situasi sy wktu first pregnancy mmg xdpt diselamatkn…spotting dr 6w smpai 13w ggur..tu pon spotting bkn bnyk sgt, samar2..bila penat lgi bnyk kuar…utk first mom yg blm ade pglmn lgi.,better jga pemakannn,bedrest.,klau hri2 kuar terus dptkn nasihat dr Dr, sblm trlambat.

6mo ago

thank you advice 😊

apa2 pendarahan sepanjang waktu mengandung adalah tak normal sis. better pergi check.