“Lil beans”

Hai mommies, Normal ke ye position baby macam kat side kanan? Means dia banyak tendangan kaki/tangan kat tepi perut kanan. Bukan selalu kat bhgian rusuk atas? #8months

“Lil beans”
32 Balas

sy pun rasa bnda sama . baby suka tendang blah kanan and suka duduk blah kanan . blah kiri rasa kosong je .

Biasa belah kanan,baby boy..sma mcm baby sy..hehe suka duk belah kanan,kuar baby boy wlpn scan girl hehehe..

4y ago

alamak sye macam sye je . sya scan girl tp baby slalu duk belah kanan .tendang2

Sya dah scan jantina sbanyak 2 kali.... Tapi masih x nampak jugak.... Korang rasa boy ke atau girl?

4y ago

Dia nak suprise mum dia la tu..saya dulu pun sama..dr awal.sampai.due..x dpt tgk jantina..keluar2 je baby boy😁

sama.. saya pun mcm tu.. baby suka duk n gerak2 kat sblah kanan... n scan mmg baby boy..

Sy plak bby asyk tndang blah kiri je.. Keras pn belah kiri.. Doc scan ckp baby girl😊

Saya baru je baca tadi. Dia kata kalau lebih kepada kanan adalah anak lelaki. Wahuallam

4y ago

Baby sya suka duduk belah kanan. Bila pergi scan, baby perempuan. Suami hampa sikit, sebab berharap ank lelaki untuk yg pertama ni. Tak sangka pulak perempuan. Last2 dia ok juga. Janji baby sihat sudah puaskan dia.

Sama sis..skrg dh 37w baby mmg byk duk belah kanan..scan hari tu baby boy

Saya pula kadang baby gerak2 di perut kiri kadang di kanan..

baby saya kerap tendang belah kiri pastu dia tukar ke kanan pula

Sy baby duk sebalah kiri ngeras pn asyik duk sbelah kiri...