Sakit atas pusat . . 32 minggu 4 hari .

Hai mommies, normal ke skrng saya rasa kerap sakit bahagian pusat / atas pusat . . Rsa mcm ada bnda cucuk/luka kat dalam / rsa mcm pusat di tarik ke dalam .. taktau la rasa senak ke apa .. biasa ke ? #firstbaby #firstmom #ingintahu

1 Balas

saya biasa rasa dlu dlm 3-5 bulan pregnant mcm tu , skrg dh msuk 8 bulan Alhamdulillah rasa mcm dh lama tk kena mcm tu . sis kena gerak perlahan2 ya jgn lasak sgt , kalau terlalu sakit atau ada pendarahan terus ke klinik/hospital ok

2y ago

baik awak . smlm tak dpt tdr smpai kul 5 pagi trjaga sbb sakit sangat . makin baby gerak makin sakit . . trasa luka dalam perut ni .. risau tapi ksian nak kjut husband sbb dia nak krja kul 7 . akhirnya paksa juga tdr , pujuk2 baby , doa dgn allah ..lma juga nak dpt tdr .. alhamdulillah pagi ni ok skit. . kena bertahan smpai jumaat ni baru checkup kat kk . .