Datang bulan

Hai mommies , nak tnya.. biasanya selepas bersalin , berapa lama tempoh baru datang bulan ? ##firstmom

6 Balas

depends awak fully bf or fully fm. kalau fully bf lambat sikit nak period. kalau fully fm cepat period. tu je beza dia

saya pun lepas bersalin 3 bulan dh datang period..fully fm.bersalin bulan 10 bulan 1 period

kalu sy... cukup 44 hari berpantang habis darah nifas... hari ke 60 dtg period... fully fm

Sy setahun lebih sbb full bf. Masa anak first mix (tp more to bf) tp setahun jugak.

saya dtg period dlm tempoh 4bulan lepas bersalin dan saya fully bf.

3mo ago

normal

Saya lepas 3 bulan, bersalin czer & fully bf