Bantu saya yang baru

Hai mommies nak tanya saya last lmp 2/12. Lepastu pada 21/12 bahagian perut cramp yg trok Dan buat upt Dan double line Masih Samar Samar .Esok TU buat lagi waktu pagi pakai upt yang lain Dan 1line shja pada 25/12 buat upt blik tpi Masih Samar Samar jugak ..Ada mommy yang pernah macam in ke?#ingintahu

1 Balas

sama tarikh dgn saya .saya pon lalui mcm ni .lepas to saya pergi kk cek samar jgk doc kata saya pregnant week .sya balik beli clear blue alhamdulillah pregnant 1_2