Simptom gbs ke ni?

Hai mommies. Nak tanya, saya ada simptom gatal dekat miss v, keputihan pulak on off. Kadang ada creamy2, pastu kadang langsung takde. Pastu next time ada yg egg white, dan rasa macam berair. Gatal tu pun on off. Kadang minggu ni gatal, minggu depan tak gatal😅 bau keputihan tu pun biasa je, warna pun tak tukar.. mommies yg ada pengalaman boleh tolong? 👉🏻👈🏻#firstmom #firstbaby #pleasehelp

3 Balas

Saya setiap bulan jumpa pakar kat hospital . Saya pun ada masalah keputih jugak selalu kene cek pakai mulut itik tu .. tapi bila dokter buat swab sample tu negatif tapi dokter bagi antibiotik dengan ubat insert tu .. sebab dokter risau infection

1y ago

Saya pernah juga tanya dr simptom ni, tapi dia kata okay je tu normal🥹 lepas ni nak buat swab gbs pulak lah.. risau

Nak tahu GBS atau tidak melalui swab sample sahaja awak.

Kena buat swab sis..kdg2 xde simptom boleh ada je GBS

1y ago

Oh yeke sis.. okay2 terima kasih ye..