Usia kantung baby

Hai mommies, nak tanya pendapat ada tak siapa-siapa yang macam saya ? Saya period tak tetap kadang sebulan tak datang kadang datang jadi saya tak tahu bila waktu saya mula subur . 30/6 haritu saya buat upt test dan naik double line, pergi confirm dekat doctor dan doctor confirm saya pregnant tapi tak nampak kantung lagi dan repeat scan lagi 2 minggu. Lagi 2 minggu pun masih tak nampak kantung lagi, doc kata mungkin baby masih awal dan minta repeat lagi 2 minggu. Jadi, sekarang ikutkan saya dah 7 minggu kalau diikutkan tapi, hari semalam doc scan kandungan saya baru nampak kantung dan baby baru sekitar 4 minggu 5 hari . Risau pulak saya . #firstmom #firstbaby

2 Balas

Hi hehe yg penting kena tahu bila first day last period senang doktor nak kira due tu nnt 🫶🏻🥰 tapi takpa awal awal ni jaga diri. weeksni telur baru nak melekattt pada rahim ibu 😍🥰

btul la tu. awk irregular period, susah nak jumpa wktu subur and xboleh ikut date awk last period. ikut je scan doctor tu.