Baby 48 hari tk berak 2 hari

Hai mommies ! Nak tanya. Normal ke kalau baby 48 hari tk berak dh 2 hari. Tp kentut. Pegang perut pun tk keras macam kembung.. hmm first mom ! Risau #SeriusTanya #firstmom #bantujawab

2 Balas

kalau awak fully bf normal je sis tak berak, max 2week. janji tak kembung, aktif, kerap kentut semua okay takpa. tapi kalau susu formula yg risau sikit.

Normal klu full bf. Sbb susu ibu cpat hadam. Klu fm, better berak hari2. Tp as long as bby ok xmeragam. Njis ok perut ok then should be ok la.