makanan harian first trimester.

Hai mommies, nak tanya firts trimester ni boleh tak makan udang,ikan selayang,ikan kerapu,ikan mata besar dan sayuran hijau (bayam,sawi dll) yg dmasak belacan& masak tumis. tiba" teringin nak masak sndri dlm bbrpa minggu ni asyik makan luar tu pun xhabis ... duit pun dh nipis nak try makan masakan sndri klu boleh masuk 🥲#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Boleh sis. Asalkan sis tak alergik dengan makanan tu, tak jadi masalah.

Boleh.