Keputihan Kekuningan

Hai mommies to be. Nak tanya. my appt next 2 wks. now saya dah 14wks3days. alami keputihan kekuningan 2 mgu tapi tak gatal. selalu tukar pantyliner if keluar. tp benda tu mcm on off. makin kuat kita gerak, makin byk dia keluar. if tak gerak or just duduk2 krg.. blh tak ya suggest ubat kputihan yg ok smentara tgu next appt. or mesti bgtau nurse terus? nak dptkan ubat dkt farmasi blh ke? maaf ye. blh share experience tak? #pleasehelp

1 Balas

pergi klinik swasta dpt kan nasihat doc dulu lebih mudah. stiap org x sama. buat swab keputihan kt swasta pun boleh je