PUSAT BAYI BERAIR & BERLENDIR

Hai mommies nak tanya . Ank saya dah 2 bulan tp pusat nye still berair & berlendir . Ade tak yang kena macam ni ? Ubat yg hospital bagi dah sapu dah hari2 tapi still sama . #firstmom #SeriusTanya

PUSAT BAYI BERAIR & BERLENDIR
1 Balas

Dah refer doktor? Takut infection

3mo ago

Dah refer kk haritu . Doc cakap tnggu je sampi kering . Tapi haritu sy dah pegi klinik luar . Doc buang ade daging lebih . Then dah tkde lendir . Daging lebih tu yg buat berlendir . Alhamdulilah ok dah pusatnye 😁