STRECT MARK

Hai mommies nak tanya ada tak yg pernah pakai benda ni waktu hamil utk elakkan daripd terjdi strectmark . #bantusharing

STRECT MARK
1 Balas

stretchmark ni normal , ade org lepas beranak hilang sendiri .. time pregnant jgn la sapu apa ii .. sy penah nk try jugak sapu .. perut sy rasa panas terbakar .. mmng melecet mcm kene api tu . . baru letak sikit .. terus basuh pedih ii rasa . esok tu nampak luka ii satu perut .. time check up nurse marah elok ii perut lawa memandai sapu mcm ii terus buruk

1y ago

Tq sis sudi jawab . Malam ni first time pakai sebab orang kata kena sapu losyen pelembap kan kalau taknak strechmark sebab perut dah mula gatal2 , tapi rasa panas pula perut . Risau baby je dekat dalam .