Lewat period

Hai mommies nak tanya ada tak yg lewat period lama tapi upt negatif..apa patut sy buat ye tak pernah lewat period 😅#pleasehelp #bantusharing

Lewat period
1 Balas

kena jmpa doktor Tu sis...takut Ada masalah hormone xbalance...sy penah mcm ni...sy pegi klinik jmpa doktor mtk nasihat and doktor bg cadangan ambk ubat hormone untuk 5hri..skrg dah okay period Pon dah teratur semula..Kalo stgh klinik mgkn bg ubat turun darah..tapi apa² Pon mtk doktor scan and buat ujian darah bHcg dlu...Kalo xda mengandung jugak baru sis mtk step seterusnya dr Doktor ye..semoga Allah permudahkan segala urusan...

3mo ago

terima kasih sis..smlm sy dah pergi scan ada cyst ovari rupanya..doc ada bagi ubat turun darah dan suruh pergi kk untuk follow up takut cyst membesar🤗