Sesak Nafas

Hai mommies! Nak tanya ada tak yang sedang alami macam saya. Baru lelap sekejap tetiba rasa tak boleh bernafas. Lagi2 kalau malam sampai bernafas ikut mulut. Saya dah 33w4d

4 Balas

Sama sis. Saya time malam nak tido tu, dada rasa sempit sangat. Mengiring kiri kanan tak boleh, mlintang tak boleh. Bantal rendah tak kena tinggi pun tak kena.. lately suami tegur tido sy berdengkur.. saya tak pernah berdengkur sebelum ni.. sabar jela, lagi sebulan je lagi.. btw week kita sama. Semoga dipermudahkan 🤲🏻

6mo ago

Sama la husband suh pakai 1 bantal tak boleh jugak, tinggikan tak boleh 😂 betul2, sebulan je lagi hehehe

Sy 32 Weeks 3 hari Same Problem laa .. Sy ingat Sy seorg jer mcm nie .. last last Ade juga org kena mcm Sy ..mlm la rasa Teruk .nafas ikut mulut .. sumtimes I fikir. I suda mau mati ke ape.

Sama sis smpi tdr pn tergnggu pusing2 3-4 jm bru dpt tdr 😅

sama..kena tinggikan bantal @ tido duduk bru boleh tdo