due date 27 jun

hai mommies mau btnya sya dah 39 weeks 1 day dan ada kluar benda ni,adakah ini pertanda mau bsalin??dan sya sdah mula krem2 bawah perut smpai 5 minit dn kerap kencing..boleh kongsi sbb sya firts mom..#pleasehelp #seriusnanya #firstmom #firstbaby

due date 27 jun
3 Balas

Sy pn de klua mcni,,, klu cmni kne trs g hospital ke tp xd sakit sgt,, just sakit sngugut biasa2 je n krem,, nk bt pe ye klu cmni

ye tnda nk bersalin ... saya dulu pun tnda mcmni ...

1y ago

ya kak trima kasih..sya pun sdh melahirkan dgn normal dan slamat..

yaa sila ke hospital segera ye...