Bedung baby

Hai mommies ii , baby kalau dah sebulan lebih perlu lg ke di bedung? Sebab saya nak ajar baby tidur mengiring sbb dah sebulan telentang je. #First_Baby #firstmom

2 Balas

terpulang. kalau saya anak dari newborn smpai sebulan siang bedung sampai tengahari. dah tengahari bogelkan saje sebab panas. tidur siang mengiring dan memang tak berbedung. tidur malam pun bedung tak kuat cukup sekadar untuk menghangatkan badan.

Kalau dah sebulan ikutkan dah tak perlu.

2y ago

tapi ank saya mudah terkejot kalau tak dibedung , dan kuat mengeliat