Hilangkan pedih ulu hati

Hai mommies! Boleh tak share macam mana nak hilangkan pedih ulu hati? Boleh ke makan gaviscon ke time pregnant? Sorry #firstmom here🥹. And nak tanya normal ke pedih @ bloating perut time 1st trimester? Kadang2 nak tido tak sedap perut🥲 sorry banyak tanya hehehe #ingintahu #bantusharing

1 Balas

boleh amik gaviscon liquid .. normal pedih ulu hati utk ibu pregnant, sy dulu sempat warded sbb pedih ulu hati nii pakej skli sesak nafas .. check ape semua normal, discharge doc sruh beli gaviscon je