SUSU FRISOLAC

Hai mommies , anak saya umur dah setahun , minum susu frisolac , baru beberapa bulan minum susu nie , before nie okey jee , lately nie dia demam , then saya perasan lepas dia demam nie dia jadi kerap berak lepas minum susu . saya perasan najis dia pun cair , warna kuning . Normal ke tuuu ? Atau tak normal ? Kadang satu hari dia berak 3-4 kali , sedangkan makan kurang #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #firstmom

2 Balas

dlu ank 1st mnum frisolac juga,lpstj xsesuai,sy tkr dutch lady,alhamdulillah ok smpi la 3-4thn..sy pulak cmpur susu bdn dgn susu botol..balik kje,ank ok je mnum susu bdn direct lpstu

tak normal. most probably sebab demam, bukan susu. instead of susu cuba offer dia air buah, letak garam secubit.