Claim pampers

Hai mommies .. ada x sini tau cara utk claim/redeem sample pampers free? Sbb biasa tgk org post dpt redeem pampers percuma .. kalau anak first boleh claim x? Sbb sy first mom x berapa tau😅#ingintahu #firstmom #firstbaby

1 Balas

Boleh awak. Ada yg bg link kt sini tp kena buat byk search. Awak boleh redeem susu & pampers free. Atau kalau awak rajin, awak senaraikan jenama pampers lpastu pergi website satu2 untuk claim pampers free nie. Kt TAPS nie x ada nk claim pampers free.

7mo ago

Okay baik nnti sy search .. tq sis😚