Minggu 6, Ada yang sama seperti saya?

Hai mommies, Ada tak yang dah masuk minggu 6 sama macam saya? Ada tak korang rasa mual tapi belum muntah lg. Perut rasa cucuk cucuk? Hm saya sedang alami rasa malas berpanjangan, makan nasi tak lalu tapi lapar. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

paksa diri utk makan. xperlu mkn banyak sekaligus, sikit2 tp kerap... klu x mkn perut masuk angin, jd malas, jd bdn lemah. xblh mkn nasi, cari mi, mihun, roti, buah, pasta, kacang. semua ni kena try dan error. klu xblh mkn pedas, cari mkn kurang pedas. air pun sama.

10mo ago

Wah jawapan yang bagus, Okey terima kasih mommies