Anak Tantrum

Hai mommies, ada tak anak anak mommies suka bangun tgh malam lepas tu menangis melalak mcm kena dera? ( 1 year 5 months) Kadang bila penat tidur sendiri/main sendiri, sebelum tidur pon macam tu, kalau lah gangguan jin kan.. (ummu sibyan) mesti adik dia (2 bulan) menangis sekali sebab kami tidur sebilik je. Tapi tulah, adik dia tidur nyenyak, kdg terjaga juga sbb dgr kakak dia menjerit.. Pasang ayat kursi, cuba kasi makan, buka TV semua dh ikhtiar, sapu minyak telon pon dah, Susu lagilah dia dah tolak mentah mentah, tgk pon x nak, ada yang sama mcm anak saya tak?#pleasehelp #firstmom #ingintahu

1 Balas

maybe sbb dia penat bermain kot, so jadi mcm tuh ke. kkdg budak kalau penat/tak cukup tidur. mmg suka nges kan.