Anak 1 bulan kurang menyusu

Hai mommies ad tak ank mommies umur 1 bulan kurang menyusu , selalu dia hbs sekarang dia jarang hbiss kan susu

2 Balas

Sebulan 3oz banyak tu kalau ikut apa yg doctor pernah ckp kt saya. Anak saya sebulan minum 2oz je per session. Tp tak sure lah tiap anak lain2. 3oz dia minum time dia 3 month

4mo ago

Awak bf ke fm sis? Kena tengok juga berat dia mcm mana nanti. Tp rasanya kalau 3oz tu dah bertambah berat dia sbb banyak dah tu

berapa oz tu mummy? kalau baby cukup minum, takde masalah. boleh monitor diapers dia. kalau kencing tu kuning pekat, tak cukup lagi susu

4mo ago

3oz selalu hbs , skrg 2oz saja dia minum , maksud ny kuning pekat mcm mana ya mummy , saya first mom kurang pengalaman 🥺