Keluar ketulan seperti daging

Hai momies,Saya nk tanya..Saya sedang mkn perancang,3 bulan pertama tu period ok dtg setiap bulan tpi next month Sya xdtg period langsung dlm sebulan tu..masuk bulan baru, baru ada dtg period tpi rasa sakit & cramp kat bawah perut dan keluar ketulan.. agak2 keguguran ke mcm mna?. Sya ada gambar ketulan tu maaf kotor sikit#newmom #firstmom #SeriusTanya

Keluar ketulan seperti daging
1 Balas

kena buat upt

6mo ago

so mungkin tak pregnant. Cuba pergi scan. my fren mcm ni jgk. ketulan Keluar, pergi scan, Dr kata sakit lain.