Baby 1 tahun 3 bulan rendah

Hai momies.. sy ada anak lelaki berumur 1 tahun 3 bulan .. yg merisaukan sy , ketinggian dia terbantut .. nampak kecik .. tinggi dia 71cm .. sepatutnye kalau ikut graf umur dia skrg 75cm .. mommies ada tips x nak naikkan ketinggian? #ingintahu #firstmom #risau

3 Balas

Dalam buku anak dah masuk line kuning ya? Awak kena topup calcium intake dalam pemakanan anak seperti - Susu - Cheese - Yogurt - Broccoli - Bayam

sy bg dutchlady maxgrow banyakkan mkn protein ayam,ikan etc sayur n buah buah yoghurt pula sy bg yg nestle calcium untuk bebudak tu

dlu sy bg susu pediasure n bg mkn cheese..yogurt