Air putih sejuk

Hai momies semua nak tanya , skrg 13w tapi suka minum air putih sejuk rasa2 bole jejaskan apa2 x? #firstmom

4 Balas

Air putih sejuk takda masalah pun awak. Ais pun boleh minum cuma takleh gigit. Sebab air sejuk lepas masuk tekak akan jadi suhu biasa. Jangan risau ya

tak menjejaskan. bestnya dpt minum air, sy ni dah berapa minggu mabuk muntah sampai tak boleh minum langsung 😢

7mo ago

sy mula2 xblh minum air masak . kalo minum muntah.. sy bgtau misi.. misi ckp amek air sejok perah kan limau sambal.. kalo masam buat separuh biji . xpyh gula . minum kosong.. insyallah blh..

yg penting boleh minum

jejaskan apa tu?