Pertanyaan &kongsi pengalaman

Hai momies semua nak tanya ada ke simptom momies yg hamil mcm sakit tulang pinggul belah kiri.#firstbaby #pleasehelp #bantusharing

8 Balas

Saya pon sama. Bila nak bangun dari tempat duduk atau dari tempat baring, sakit tajam kat tulang pinggul kanan. Dah jalan takde rasa apa dah

saya pun ada , kalau urut pun harini esok mesti sakit balik , tapi tu normal , minta lah suami urut bagi lega sikit ..

saya. sejak masuk 8 minggu ni, mula sakit belah kiri jee.. duduk lama or baring lama lepas tu nak bangun mesti sakit.

Yaa saya pun sama mcm awak sakit tulang pinggul belah kiri . Bila nak bangun dari baring sakit sgt

Saya pun sama tapi saya belah kanan. Dari tulang pinggul tu smpai kaki sakit. Saya week 9

sy pulak sebelah kanan.. rasa kebas2 je sentiasa

sy pun sama tapi asa hari ok ada hari sakit

Ini normal je kan momies