Perut mengeras dan sakit

Hai momies, nk tanye perut saya megeras dan sakit.sekarang 37week 4 days. tapi tanda tanda masih tiada. Cume keras dan sakit sangat2 baby gerak alhamdulillah cukup je. Perlu ke saya pergi ke hospital #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

If keras & sakit tu sekejap je, maybe braxton hicks. Kalau sakit tu makin teruk and gap makin dekat, that’s real contraction. So kena pegi hospital immediately

1y ago

kalau 15 min sekali tu dh kira tanda dh tu sis, better pergi hospital cpt2