Alahan susu !

Hai momies nak tnye, ada x yg kat sni tak minum susu langsung even sebelum pregnant lagi .. saya skrg dh 13w5d , sye memang tak minum susu sejak kecik lagi .. kalau bau susu jee memang loya terus muntah teruk .. sye risau skrg if pregnant ni sye xdpt minum susu untuk ank sy.. kalau prgi KK, nurse ade bagi ubat tak sbgai pengganti susu ?.. tolong syee boleh tak ? Atau ade ubat lain yg bole beli ?#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstmom

9 Balas

KKIA tmpt saya tkde bekalkan pil calcium, nurse saya suruh beli dekat farmasi cakap nak pil calcium untuk pregnant... sebab saya cirit birit kalau minum susu