First pregnancy

Hai momies mcmn eh mau tendangan baby.. Sbb skrg dah msuk 22 weeks.. Tpi still confuse mcmn tendangan bby.. Sbb kdg mcm angin dlm perut kdg cm gelombangan. So confuse.. Still tdk tau rsa kick baby..

4 Balas

masa 19weeks sy rasa mcm sekali sekala bubble..sesekali mcm mencucuk sakit kejap pastu hilang.. sy pun konfius masa tu hehe msk 21weeks setiap hr sy rasa getaran..lebih kerap.. jam2 tertentu sy rasa bnyk kali time xrasa apa2..beberapa jam jgk la mmg x rasa apa2 langsung.. tp skrg sy pasti itu gerakan baby.. cuma belum rasa kick betul2 & x nampak perut bergerak lg.. maybe sbb perut sy mmg buncit & tebal sblom pregnant lg ..

baby bergerak tpi x kuat kot kalau rasa mcmtu saya masa thu 22 week perut saya kene tendang lpstu nmpk dia gerak kt perut tu bru sy thu tendangan bby 😅

saya 20 weeks pun mcm ada rasa baby kick tapi confuse jugak. sbb dia mcm rasa angin atau gelombang.😀

baby bergerak lah tu kalau rasa macam meletup2 dalam perut. macam rama2 terbang