1y7m masih belum pandai panggil ibu

Hai momies, ank saya 1y7m tapi masih blm blh sebut ibu @ abi. Tapi ada certain words yg dia dah blh sebut contoh car, bus, nak, tak nak, cat, kakak. Normal ke?##ingintahu #bantusharing

1 Balas

rasanya normal je sbb dia da ada word lain, just maybe ibu abi take time sikit kot , anak saya 1y 9m pun still tak bole panggil lagi, tapi sebut yg lain boleh. janji ada word lain okay la, just kita teruskan ajar dia ja.