Normal @ tak normal

hai mom2. sy nak tanya, sy 16w 5d normal ke tak 16w 5d tak rasa apa2? mual tak sakit tak dan sy kurang kecing. risau😔

2 Balas

Normal. Rezeki awk tk rse mual n sakit. Sy wktu tu masih mual n rse perut ditarik sbb baby membesar. Ada org boleh rse, ad org tk. Bahagian masing2. 🥰

1y ago

Fikir yg positive, in sha Allah tkde apa. Relax n bnykkn minum air. ☺️

Normal selagi xde bleeding awk. Jgn risau sangat klu x rasa apa2 berlaku dlm badan. Bnyk je ibu2 yg xde alahan apa smua, kerap minum air putih.