Normal ke dalam satu hari tu berapa kali buang air besar?

Hai mom². Saya preggy 6minggu lebih. Esok masuk 7minggu. Sejak 2-3 hari nie e saya asyik pergi ke tndas utk buang air besar. Kdgkala bangun tengah malam semata mata nak buang air besar. Ada tak mummy dalam sini mempunyai pengalaman yg sama?

1 Balas

Normal kot sis.. saya pun pernah kena.. risau jugak. Sbb memulas perut. Mcm cirit birit cm tu. Tp masa tu mmg lega lah 😂. Skrg dah start balik sembelit. Jgn ambil apa2 ubat tau, melainkan doc yg saran kan. Moga semuanya baik2 sis.. 🤍🥰