bila boleh buka buku

hai mom sy nk tanya brpe bulan ye biasanye kne bukak buku??? dan klau kita scan swasta kandungan kita dlm 7minggu, pastu kita nk check pergi kerajaan terus boleh ke?????

6 Balas

Buka buku sblm 12w. Awak sama mcm sy, scan swasta masa 7w. Balik dr scan tu terus sy google no nearest kk, and mintak book appointment. Nnt kk akan bgtau bila kena dtg. Jgn lupa tanya nurse tu, apa yg perlu bawa ye. Goodluck.

kene bukk sblum 12 mggu. call je kk bgtau nk buka buku pink. nnti dyorg bg tarikh siap2. saya dulu kk tanye mcmana sahkan pregnancy. so sy bgtau scan dekat swasta dn nnti Dr mintak gmbar scan tu utk pin dekat buku.

tempat sis sy xtaw la tp skng nk buat buku pink kne buat apoitment dulu...7w blh dh to...sis call kk tmpat sis gtaw nk buat buku pink..nt nurse to bg apoitment sis tunjuk je scan swsta to...

1y ago

Boleh call kk sis. nnti dia tanya details then bg date appmnt.

ble call kkia xpun ble trus pegi klinik walkin tny mcm mna proses nak buka buku...sbb sya hritu dekat 3 bulan pregnant bru kkia call 😅.....

xslp sblm 12mgu.. try call KK, nt dia bg tatikh

boleh je sis..