tak kencing

hai mom, anak saya nak masuk 11 bulan lagi beberapa hari tetiba dari pukul 6 lebih sampai skrg tak kencing. normal ke ya? minum susu ok minum air masak pun okay, makan pun okay. cuma pagi tadi berak macam cirit sikit maybe sbb saya masak bubur letak halia sahaja takut dia kalah halia. normal ke ya tak kencing dari pukul 6. tak sedap hati pulak sbb before ni dia kencing tikus so tak kencing tak makan tak minum. last checkup still dalam badan ada kencing tikus. kena tunggu appointment lagi 2 minggu cam lama pulak #firstmom #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

1 Balas

ank brpa Kali cirit

3w ago

normal ke ya tak buang air sampai skrg dari last saya keluar rumah pukul 6 pukul 8 balik mandikan dia tgk pampers still kosong sampai la skrg saya check takda lagi.