Overdue 40weeks 5 day

Hai mom , ade ke kes macam saya . Esok dah nak kene serah diri . First smpai selalunya dr akan buat apa yaa . Saya anak first jadi takut pun ade . #ingintahu #firstmom #firstbaby

1 Balas

Saya overdue 40w8d now dah selamat bersalin.. first mcm biasa dia akan cek bukaan dan buat ctg utk cek jntung baby.. ulang proses ni sampai lah masuk dalam LR.. saya hritu dr induce belon dgn induce drip air ..

9mo ago

Sy due 6/9h Skrng dh 4 hari masih blom ad tnda lg bby nk keluar😮‍💨 13hb ni kene serah diri sekirnya masih blom keluar lg bby