barang baby .

hai mmy , mmy strt beli brg baby wktu berapa week hehe ? ada tak list untuk brng baby ? ##ingintahu #bantusharing #firstbaby

9 Balas

skg 23weeks da start beli mcm baby nest breastfeeding pilow dan bottlw sterelizer..ada beli drawer tempat baju baby jga.. next month nak beli minyak angin sma lotion baby.. blan11 bru beli tisu basah dan pampers.. last blan12 bru beli baju baby sikit2..nnti lepas melahirkan bru beli baju dan brg lain yg diperlukan sja.

Sy beli brng2 yg mahal dulu. Beli sikit2 dulu. Evry month husb gaji terus asingkan duit barang baby then beli laa brng2 yg kita nak beli. So senang bila dah masuk 8 9 months beli brng2 baby yg kecil2 mcm pampers, brng berpntng untuk kita then a few lgi laa

Beli yg besar je dulu. Yg baju new born sikit je sebab pakai kejap je. Bagi sesiape mak tempah embroidery tuk baby, baju name tuk baby or crochet cam gni boleh bincang dgn saye ye ☺️ tumpang lalu. Tengah excited buat tuk baby sebab preggy jg 23w

12mo ago

Sis boleh tahu kat mana nak contact sis untk tempahan crochet mcm ni?

sy masa 13w dh start beli sikit2.. nk beli skali gus hujung2 nati byk plak nk kluar modal nya

Beli barang baby start 20week +++ Tu pun beli sikit2 Beli apa y penting jee.. Baby kan cepat besa

saya 31w belum beli apa pun lagi.. tunggu 8m baru beli semua barang baby dengan barang berpantang

1y ago

sy pla blm beli pape dh 20week.. tp nak start beli sikit2 dh..

Sy xtahu gender baby lg..tunggu dah thu gender nanti baru best nk start beli2😊

sy baru beli baju baby sikit2. 21 minggu

Saya beli sikit2 21 weeks.