Due awal bulan 4

Hai mmy. Ada ke yg due sebelum raya dh ada tnda berslin? Sekrng dh 37w tpi blum ada tanda, semua keja dh buat, angkat berat, excercise. Saya nk berslin awal. Btw ada tips x? Jangan tnya kenapa nk bersalin awal. Tu pilihan saya lgipun dh 37w lebih kn .mntk tips je. #bantujawab #firstmom #bantusharing

1 Balas

Antara tipsnya bersenam, kerap bersama suami, perinium massage. Senaman tu buat ikut kemampuan awak. Brisk walk, naik turun tangga, squat, boleh tengok YouTube juga senaman untuk pregnant mom. Saya bersalin 37 weeks.

2mo ago

tq sis. sebelum ni kaki xbengkak. asyik buat kja sbb nk berslin awal dh bngkak cekang. xnak tunggu dh hehe