cerry berry

Hai mmies smua, Selamat hari raya! btw sy dah 35week 6days, normal ke cirit birit klu hjung² trimester 3 ni? btw masa raya smua sy makan 🤣 dah 3 kali mmbuang. btw sy 1st mom #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #newmom #firstmom

1 Balas

Kata org tua dulu2 kalau kita berak2 ni, tanda nak bersalin. samalah kita sis, sy dr minggu lg cirit birit. now dah 6hari, start semalam ada kurang skit pergi membuang. dh ke klinik masa 2hari cirit tu, doktor scan jsntung n gerak baby semua ok, dia bg saya ubat cirit & gstric. tp tu la still x brpa membantu hahaha. skrg sy baru masuk 35weeks 2days.

3mo ago

oo, sama lah cmtu, xjauh beza kita.