nurse kk or nurse swasta?

hai mmies? ada tak mmy sni yg pihak kkia re-schedule balik appoinment? sbb sy ptt nya kmrin temu janji tp memandang kan nurse tak tgk hri bulan msa tu hqri deepavali, smpai sy cll dia pelik pla kkia ttup masa tu, bukan ap la cuma rasa terkilan sbb sy ni bekerja, nak ambl cuti lagi kna tnya boss dulu. kdg dah ambl cuti tp pihak kkia suru dtg pla. pdahal nurse tau sy bkerja. ada tak kat sni bka bku pink d dua tmpt? dkt kkia dgn klinik swasta? ptt nya bila nurse nak bgi apoiment kna tgk kalender dulu hm. #firstbaby #seriusnanya #luahanperasaanje

2 Balas

boleh reschedule. sy dh beberapa kali buat. tapi walk in la. sbb klu call mmg x berangkat. atau klu awk kenal misi yg jaga awk, blh mtk no fon dia.

6mo ago

klu appt dgn dktr susah nk reschedule. klu setakat checkup biasa, boleh.

Ada, saya dah banyak kali. Kadang nurse, kadang saya yang reschedule.