berapa minggu boleh scan baby?

hai, minggu keberapa ye selalu nya nampak baby atau kantung baby masa scan. kalau ikutkan last period saya dah masuk 7 minggu lebih tapi 2 kali scan taknampak kantung. tp upt positive check darah pun confirm pregnant. kitonyo taksabar nak tengok baby kitee 🥰🥰#pleasehelp

1 Balas

period awk normal cycle tak? mcm sy by 6w dh nmpk kantung, 9w dh nmpk janin dan fetal pole. 10w appt buka buku pink. gitu la

10mo ago

period normal cycle. haritu check guna cervix tu baru nampak kantung itupun kecik je. semalam try gi scan doktor ckp xnampak apa lagi