Pengalaman hamil upt negtive

Hai mammy semua sy prgnt kndungan msih bru lgi dlm 7week sy try buat prgnt test tpi negtive kenapa ye blh mcm tu kira2 dlm ne ada tk mammy mcm sy. #firstmom #ingintahu

1 Balas

mcm mana tau pregnant tu? buat scan dkt klinik ke? kalau dah scan, doctor dh confirm kan, xperlu dh nk buat upt.nnti jadi mcm awk la, risau la ape la. pdhl doctor dh confirm kn dah. please jgn buat benda yg akan merisaukan awk. x elok utk kesihatan awk dgn baby. upt ni bila hormon hcg dh tinggi mmg xboleh baca dh.

2y ago

ok tq