Keputihan. Ada sapa tengah alami?

Hai mami semua. Siapa kat sini ada masalah keputihan? Keputihan korang tahap mana je ye? Keputihan saya banyak sangat, bau macam susu dan pekat2. Kadang2 warna kekuningan dan kadang2 hampir nak hijau. Kadang2 rasa gatal sekeliling kemaluan ni sebab saya pun memang ada masalah kulit yg sangat kering bahagian miss v.. Risau lah saya. Kalau ke kk, diorang amik sample dengan masukkan mulut itik tu ke macam mana ye? Ada tips tak nak kurangkan atau hilangkan terus masalah keputihan ni? Saya ada masalah ni sebelum preknen lagi, dah penah ke klinik amik ubat, tp baiknya kejap saja lepastu jadi balik. Risau lahh #firstmom #keputihan

1 Balas

sis..better g klinik kesihatan ya..dorg akan bagi ubat antibiotik...daripada lambat..better p awal..sbb tkut baby je sis..baby pn bole kena kuman tu

1y ago

better tunggu tarikh appoinment atau boleh pi terus je ye?